ERUNİM MTTB DER 3.YÜKSEK İSTİŞARE KURULU AFYON TOPLANTISI MUHTEŞEM OLDU | ERUNİM MTTB DER 3.YÜKSEK İSTİŞARE KURULU AFYON TOPLANTISI MUHTEŞEMDİ

ERUNİM MTTB DER 3.YÜKSEK İSTİŞARE KURULU AFYON TOPLANTISI MUHTEŞEMDİ

A.Polat,B.Yaşar,İ.Tetikçi,A.Kavaz,R.Aslantaş,-----M.L.Yılmaz,İ.Ayan,K.Kesici

 Geçtiğimiz 5, 6, 7 Nisan tarihlerinde Afyonkarahisar’da ErunimMttbDer Yüksek İstişare kurulu toplantısını yaptık. Hamdolsun, sağlıkla sıhhatle gittik, çalışmalarımızı yaptık ve yine sağlıkla evlerimize ve işlerimize döndük, dönüyoruz. Allah bürün kardeşlerimize ve yakınlarına daimi sağlık ve sıhhatler ihsan eylesin.

Toplantımız çok verimli ve bereketli geçmiştir. Her şeyden önce uzun zamandan beri göremediğimiz pek çok dostumuzu, hamdolsun yakından gördük, kucaklaştık, birlikte çay çorba içtik, hal hatır sorduk ve birlikte saf saf olup Rabbimize ibadet ettik. Bu, aslında her şeyin üstünde idi.

Ancak toplantının asıl amacı bununla sınırlı değildi tabii. Biz oraya, dünümüzü değerlendirmeğe, bugünümüzü görüşmeğe ve yarını planlamağa gitmiştik. Nitekim öyle de oldu. Düne ait ne varsa, hem MTTB’yi ve O’nun dünkü hizmetlerini ve bugün ne yapabileceğini, hem bir bütün olarak ÜLKEMİZDE VE DÜNYADAKİ İSLAMİ GELİŞMELERİ, hep ÜLKEMİZDEKİ SİYASETİ VE ÖZELLİKLE DE AK PARTİ’yi konuştuk. Yaklaşık olarak 60 yıllık İSLAMİ MERKEZLİ SİYASETİN BUGÜN GELMİŞ OLDUĞU NOKTAYI DEĞERLENDİRDİK. Bugüne kadarki kazanımlarımızı, bunların bugün ne durumda olduğunu, DAVAMIZI BUGÜN TEMSİL EDEN AK PARTİ’nin geldiği noktayı görüştük. Bugün DAVAMIZI TEHDİT EDEN DURUMLARI VE FIRSATLARI MASAYA YATIRDIK. Bugün yapılması gerekenleri bir bir görüştük. Bu toplantılar, çok büyük bir katılımla ve aynen 70’li 80’li yıllardaki gibi gün boyuna yemeden içmeden çalıştık. Yorulduk, ama, uzun zamandan beRİ BU yorgunluğu özlemiş olduğumuzu da gördük. Dava için bir araya gelme, çalışma, yorulma ve birbirimize sevgi, saygı ve aynı hedefe koşmanın verdiği sevinçle dinlenmeyi yeniden yaşadık.

Geleceğe yönelik olarak, olması gerekenleri, MAKRO PLANDA DEĞERLENDİRDİK.

ADÜMER’in hazırlamış olduğu, EĞİTİM, HAYVANCILIK, SAĞLIK VE AİLE KONULARINDAKİ BİLDİRİLER, katılımcı arkadaşlarımızı çok memnun etti ve geleceğe yönelik olara ümitLERİNİ artırdı.

Daha önceden önerdiğimiz GENÇLERİMİZİN DE BİRER WHATSAPP GRUBU OLSUN, ONLAR DA KENDİ ARALARINDA TOPLANTILAR YAPSIN VE DAVAYI SAVUNMAĞA FİİLEN KATILSINLAR yönündeki önerilerimiz ve diğerleri oy birliği ile kabul edildi. Değerli Başkanımız ALİH AKVERDİ Beyin çağrısı üzerine bu hafta içinde bu konuyla ilgili olarak ta çalışmağa başlayacağız.

Uzun zamandan beri bir toplantıda hem aklen, hem ruhen, hende duygusal olarak duyuma ulaşmış olarak döndük, HAMDOLSUN.

Bu vesileyle başta çok değerli Başkanımız SALİH AKVERDİ BEY Ve M KARAOSMANOĞLU beylere, bize imkanı hazırladıkları için çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. Alkah onlardan razı olsun. 

Ayrıca SN REKTÖR MUSTAFA SOLAK BEY’E, BELEDİYE BAŞKANI DEĞERLİ KARDEŞİMİZ MEHMET ZEYBEK BEY’E, MTTB’nin çok değerli müftüsü MUSA UZUNKAYA HOCAMIZA, ADÜMER KOMİSYON BAŞKAN VE ÜYELERİNE, özellikle dikkatle dinleyip çok güzel öneri ve tesbitlerden bulunan hanım kardeşlerimize ve bütün dostlarımıza candan teşekkür ediyorum. Allah’ın izni ve inayetiyle buradan aldığımız enerjiyle ve yöneticilerimizin öncülüğünde çok daha güzel çalışmalara hemen başlayacağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsu