BEYAZ TÜRKLER VE SABATAY AŞİRETİNDEN KURTULMANIN ZAMANI | BEYAZ TÜRKLER VE SABATAY AŞİRETİNDEN KURTULMANIN ZAMANI

BEYAZ TÜRKLER VE SABATAY AŞİRETİNDEN KURTULMANIN ZAMANI

 BEYAZ TÜRKLER VE SABATAY AŞİRETİNDEN KURTULMANIN ZAMANI.

Dışişleri, Milli Savunma ,Milli Eğitim,Sanayi Bakanları başta olmak üzere bütün kabine üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin.

Hazır sırası gelmiş iken neden bu bakanlıkların isimlerini öncelikle sunduğumu arz edeyim:

Bu bakanlıklar yıllardan beri Sabetaycılar tarafından adeta işgal edilmiştir. Kabiliyetli ve vatansever evlatlarımız yasadışı yollarla bu bakanlıklara çöreklenmiş Sabetay yapılanması nedeniyle görev yapamaz hale getirilmişlerdir.

Öncelikle bu kurumlarda yıllarca çalışmış ve adeta koltuğa yapışmış olan bu İslam düşmanı yapılanmanın elemanı olan bürokratların tasfiyesi çok önemlidir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en zorlandığı bu konu; devlet bürokrasisine sinmiş olan bu Sabetay aşiretinin tasfiyesini gerçekleştirememiş olmasıdır.

Erdoğan 21 yıldır iktidardadır.  Yaptığı güzel icraatlardan dolayı nasıl ki takdir ediliyor ve hakkında güzel sözler sarf ediliyorsa aynı şekilde devlet bürokrasisi içinde yer alan gayr-i

milli, içkici ve din düşmanı bürokratlardan dolayı ciddi bir şekilde eleştirilmeli, neler yapılabileceği konusunda görüş ve istişarelerde bulunulmalıdır.

Seçim zamanı birçok hatayı görmezlikten geldik. Çünkü çok az farkla seçim kaybedilebilirdi. Fakat bundan sonra mazeret kalmamıştır.

Hükûmet yaptığı hatalı icraatlarından dolayı yapıcı bir şekilde eleştirilmelidir.

Ne yazık ki toplumumuzda riyakarlık düzeyine çıkan pohpohlama ve yağcılık bulunmaktadır. Bu durum siyasetçi ve yöneticileri, bazen yaptıkları yanlış icraatları savunmak gibi hatalara düşürebilmektedir.

Bu nedenle az söz-çok iş yapılmalı, milletimizin kültürel ve dini değerleri ile alay eden bürokratlar için; acilen büyük bir temizlik yapılmalıdır.

Küstahlaşarak dini değerlerimize hala alay eden bürokratları artık devlet mekanizmalarında yönetici olarak görmek istemiyoruz.

İster Ermeni ister Yahudi olsun. Bürokratlar dini ve milli değerlerimize saygılı olmak zorundadır. Aksi takdirde bunun faturası seçimlerde sonra Erdoğan’a, AK Parti’ye, dolayısı ile Müslümanlara kesilecektir.

Yeni Yüzyılın hükümeti, yalnız Türkiye’nin değil, dünya mazlumlarının da ümididir.Müslüman ve Türk dünyasının 21 Asır zafer, şahlanış, mazlumiyetten, muzafferiyete, zilletten izzete, Din-i Mübin’e hizmet asrı olacaktır.

Gelecek”En yüksek gür sadâ, İslâm'ın sadâsı olacaktır!"

Ahmet Sait Yurtseven